Adviesprijs: 12,95
Direct bestellen?

Dank je wel, helemaal goed dat voorwoord. Ik heb in geen tijden zo'n toepasselijk cadeautje kunnen geven (Marit)

Ik heb je boekje in n ruk uitgelezen, vond het een erg gaaf verhaal. vooral jou manier van schrijven is erg leuk. En ik heb inderdaad nog veel meer zin om te gaan, ga deze week gelijk weer verder met de planning en de voorbereiding.....ik ga nu echt! (Bouke)

Prettige schrijfstijl. Hij leeft onderweg op het ritme van zijn vervoer en weet dat ook treffend te verwoorden. (Reisboek.be)

Mijn collega was blij verrast met het boekje. Stiekum heb ik het vooraf even ingekeken en ik ga het zeker van hem lenen als hij terug is (Jeroen)

Je wordt echt in jouw belevenissen gezogen. Ik was ook erg blij verrast dat je de regels van het spel shithead hebt beschreven. Een superspel,maar ik vergeet steeds hoe het wordt gespeeld. (Astrid)

Had vaak het idee dat ik er bij was, en kon ook veel van je waarnemingen invoelen. Ik heb zelf nooit zon lange reis gemaakt, maar veel ups en downs zijn toch herkenbaar.(Arjan)

Ik heb genoten van je zelfspot, bespiegelingen en reisavonturen. Leuk dat je boeken in eigen beheer uitgeeft (Uitgeverij Wombat)

De belevenissen lezen makkelijk weg (Travelreport)

Nou ik heb je boek in een avond uitgelezen, erg leuk! Nu heb ik nog meer zin om te gaan! Daarnaast grappig om een klein stukje van iemands leven mee te beleven terwijl die persoon helemaal onbekend is. Bedankt. (Janneke)

Ik heb afgelopen maandag mijn baan opgezegd en me deze week ook door alle zou-je-dat-wel-doens en waar-ben-je-mee-bezig's heen geworsteld. Dit boek laat even een ander 'geluid' horen. Verfrissend (Sandra)

Lekker toegankelijke schrijfstijl, een aanwinst (Bibliotheek Deventer)

Mooi en verzorgd boekje. De tekeningen maken het helemaal af en uniek. (Harry)

Wat een enthousiasme, ik heb weer een paar keer hardop moeten lachen.(Lilith)

Erg leuk geschreven, humoristisch, eerlijk, geeft een leuke indruk van je ervaringen en de plaatsen waar je geweest bent. (Niels)

Knap hoe jij, terwijl het hier zo warm is, mij het gevoel kunt geven dat ik dr ben! (Harry)

* * * (www.burnin.nl)

Ik werd verliefd op een schrijfstijl (Eva)
Home